Блог за финансова грамотност, инвестиции и лични финанси

петък, 20 ноември 2020 г.

BG FIRE стана FIN FREE BG

Внимание, внимание! Както изграждането на богатство, успешен инвестиционен портфейл или придобиването на финансова култура изискват усилия, така и блогът, разглеждащ тези теми, изисква грижа, за да се развива.

Пилотният пост - "BG FIRE - финансова независимост, лични финанси и инвестиции" беше публикуван на 27 август 2019 г. и в него бяха очертани основните сюжети, които ще бъдат разглеждани тук. Малко повече от една година по-късно в блога вече има 68 статии в няколко подраздела и над 7,000 прочитания. Не е световен рекорд нито по отношение на продуктивността, нито по отношение на трафика, но все пак е повод да бъде отбелязан нарастващия интерес в България към инвестициите и алтернативните на депозита начини на спестяване, концепцията за ранно пенсиониране (Financial Indepence Retire Early - FIRE), финансовото ограмотяване и т.н.

Тази пролет реших да създам и акаунт на блога в социалната мрежа Туитър (BG FIRE с туитър акаунт, 14 март, 2020 г.), като хендълът там е bgfire_blog.

Него не мога да го преименувам, но от скоро блогът е с ново име и по-удобен домейн - BG FIRE стана FIN FREE BG. Освен това и дизайнът на сайта премина през освежителен ремонт, така че мобилната версия, ползвана от голяма част от читателите, да бъде по-удобна.

Надявам се, че и занапред ще отркивате тук интересна и полезна информация по пътя към Вашата финансова цел, каквато и да е тя. Ако имате забележки, идеи, въпроси, препоръки или просто искате да оставите коментар под някоя статия, моля, не се колебайте да го направите. Споделянето на знания и опит е от полза на всички.

Благодаря Ви и успех!



Share:

0 коментара:

Публикуване на коментар

В блога

Политика и икономика във ФБ

Избрано

Живот без покрив или как преследването на FIRE води към тъпи идеи

Много пъти е споменавано, че преследването на финансова независимост не бива да бъде самоцел. Обичайните изтъквани доводи е, че тази цел пон...

Архив

По жицата

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *