Блог за финансова грамотност, инвестиции и лични финанси

вторник, 17 ноември 2020 г.

Финансов подкаст на български от Капитал



Щом четете редове от този блог, значи се интересувате от финанси, инвестиции и финансово ограмотяване. Също така е вероятно да следите подкастове и YouTube канали по същите теми на английски език.

Все повече хора в България започват да създават съдържание, но качеството и изборът все още са скромни. Традиционните медии все още не са отстъпили напълно сцената на социални мрежи, доказателство за което е може би най-интересният и добре направен роден подкаст "Парите говорят" на Капитал. 

Датиращ от средата на миналата година, подкастът вече има 30 епизода, в които се разглеждат различни теми от инвестиции в недвижими имоти, през капиталови пазари и криптовалути, до правила за лични финанси. Гостите също са различни и компетентни. 

Последният епизод (към датата на писане на този пост) е със заглавие "Геополитиката, пазарите и българите в САЩ след американските избори". Това е една интересна китка от възгледите по въпроса на политолога Димитър Бечев, предприемачът Васил Младжов и журналистката Галина Петрова. 

Всички издания на "Парите говорят" са налични в линка по-горе, а също така и в популярните сайтове за подкаст емисии. 



От архива:
5 влога за инвестиции (идеи и анализи)
Подкастът на ЕКИП и образователната му роля
Share:

0 коментара:

Публикуване на коментар

В блога

Политика и икономика във ФБ

Избрано

Живот без покрив или как преследването на FIRE води към тъпи идеи

Много пъти е споменавано, че преследването на финансова независимост не бива да бъде самоцел. Обичайните изтъквани доводи е, че тази цел пон...

Архив

По жицата

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *