Блог за финансова грамотност, инвестиции и лични финанси

сряда, 17 май 2023 г.

Дивидентен сезон 2023 на БФБ

За втора година ще се опитам да предоставя възможно най-пълна информация за дивидентните плащания на българските публични компании, листнати на БФБ. 

От архива: Дивидентен сезон 2022 на БФБ

В таблицата няма да бъдат включени вече изплатени частични диведенти от печалбата на дружествата за 2022 г., както и сплитове (като при ЕМКА АД). 

Банер към споделената таблица в Google Sheets има на заглавната страница на блога, така че желащите да могат да я достигат без необходимо запазване на линка или букмарк. 

Инвеститорите на БФБ имат думата за корекции, предложения за подобрения и т.н. Такива може да се предлагат във форума на Investor.bg или в коментар под тази статия. 

Промените по таблицата се вписват във втория таб - "Бележки". 

Не забравяйте, че информацията в линка е публично достъпна и не представлява насока за инвестиционни решения. Като съставител на документа не поемам отговорност за допуснати неволни грешки. Моля, проверявайте лично информацията, тъй като таблицата има само справочен характер. 

Още по темата: Нов полезен аналитчен инструмент за инвеститорите на БФБ



Share:

0 коментара:

Публикуване на коментар

В блога

Политика и икономика във ФБ

Избрано

Живот без покрив или как преследването на FIRE води към тъпи идеи

Много пъти е споменавано, че преследването на финансова независимост не бива да бъде самоцел. Обичайните изтъквани доводи е, че тази цел пон...

Архив

По жицата

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *